بزقرمه(کرمان)


مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

کشک ساییده 3 پیمانه

گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله 1 کیلو

نخود نیم کوب 2 پیمانه

سیر کوبیده 1 بوته

سیر داغ به میزان لازم

زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوری

پیاز ساطوری 5 عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم


طرز تهیه:


* گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

* سپس حرارت را ملایم کنید.

* پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید.

* در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود.

* در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.
چند نکته:

* بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت خورش در کنار برنج میل کنید.

* شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.

* گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمه ی بزغاله.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد